/صنایع غذایی
صنایع غذایی۱۳۹۷-۱۱-۲۸ ۱۳:۵۹:۴۳ +۰۰:۰۰

مجموعهٔ علوم و صنایع غذایی که با عنوان مهندسی کشاورزی شناخته می شوند؛ به علوم و صنایعی اطلاق می گردد که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده و برای مصرف آماده می‌شوند.
غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته‌است.
در دو کفه ی هم وزن ترازوی مرگ و زندگی، این غذاست که وزنه ی آن در هر کفه‌ای، تعیین‌کننده ی اهمیت آن کفه است و این کالای استراتژیک، حرف اول را در قرن حاضر می زند.
اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بود اما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می‌دانند.
این کالای استراتژیک نیاز به روش‌های نوین تولید دارد. از آنجا که دانشجویان این رشته واحدهایی را مانند:

  • شیمی مواد غذایی،
  • میکروبیولوژی مواد غذایی،
  • خواص فیزیکی مواد غذایی،
  • زیست شناسی،
  • بهداشت و
  • تغذیه

را به صورت تخصصی می‌گذرانند می‌توان این رشته را رشته ای منحصر به فرد در علوم غذایی دانست که صفر تا صد مواد غذایی و تأثیرات مصرف آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد.